Hvordan gør jeg?

Når du skal klippe af din egen hest, så er det bedst at klippe fra undersiden af halen, da det ses mindre. Se billedet omkring mængden. Sæt et man elastik omkring efter at have rystet de korteste hår af. Til armbånd der er i løse hår kan der anvendes hår fra mannen, hvis den er minimum 30 cm lang. Jeg sørger for vask. Skulle du have flere forskellige armbånd af forskellige heste, så hæft en lap på hver portion hale med oplysningerne.

Mængden af halehår til armbånd

Bestilling

Du sender en mail på ulljoh@hotmail.com med oplysninger om design valg og aktuel håndledsmål samt om du selv fremsender hår der skal bruges tillige med dit navn, adresse og telefonnummer, så kan jeg kontakte dig, hvis jeg har spørgsmål. Jeg laver herefter et armbånd der passer til målet ved hjæp af en konisk armrigel. Ved halssmykke skal du oplyse længden på "kæden".  Overskydende hår returneres ikke medmindre du ønsker at betale for den ekstra porto.

Du er selvfølgelig også velkommen til at aflevere hestehårene og hente dit smykke hjemme hos mig eller efter aftale på min arbejdsplads.

Betaling

Prisen på armbånd/halssmykke skal tillægges forsendelsesomkostninger det samlede beløb indsættes på

konto 7450 1614023

med dit navn som tekst, eller med MobilPay på 4092 8869 med navn som tekst.

Færdigt smykke sendes som Q-brevmed Posnord i boblekuvert.

Forsendelsesomkostninger:

Smykke                                                   kr. 50,00

Smykke + rest halehår                            kr. 75,00

Fortrydelse og reklamation.

Du har mulighed for at fortryde dit køb inden for 14 dage. Du skal for egen regning sende smykket i ubrugt stand med oplysninger om dit registreringsnummer og kontonummer og navn, så refunderer jeg smykkets pris dagen efter modtagelsen af returvaren. Betalte forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Der ydes almindelig reklamationsret i henhold til købeloven på alle løsdele. Da hestehår er et naturmateriale er der ikke reklamationsret på det.